TipGeldrop-Mierlo TipGeldrop-Mierlo TipGeldrop-Mierlo

Uw mening over Geldrop-Mierlo Aanmelden

TipGeldrop-Mierlo.nl

1 Marktonderzoek via TipGeldrop-Mierlo

Weet u wat de inwoners van Geldrop-Mierlo écht vinden? Keuzes kunnen gemaakt worden op basis van onderbuikgevoel, maar klopt dit gevoel ook? TipGeldrop-Mierlo zoekt het voor u uit!

Het burgerpanel is van en voor inwoners uit Geldrop-Mierlo. Wilt u geen keuzes maken op onderbuikgevoel, maar de juiste prioriteiten stellen en/of zorgen dat er draagvlak is? Bent u bijvoorbeeld één van de volgende doelgroepen, zet TipGeldrop-Mierlo dan in bij uw zoektocht naar antwoorden:
- Inwoners
- Ondernemers
- Verenigingen
- Stichtingen
- Wijkraden (woningcorporatie)
- Overheid

Met meer dan 940 deelnemers voert TipGeldrop-Mierlo periodiek onderzoeken uit, variërend van beknopte tot uitgebreide raadplegingen. Voor het verzamelen van de benodigde onderzoeksgegevens maakt TipGeldrop-Mierlo gebruik van het eigen gemeenschapspanel.

Door een raadpleging uit te voeren krijgt u concrete input (tips) om onderbouwde keuzes te maken. Lees hier meer over de tip-methodiek.

Interesse in een onderzoek via TipGeldrop-Mierlo? Neem contact op met Klaartje van Dijk via enquete@toponderzoek.com en bespreek de mogelijkheden.

Naast marktonderzoek via TIpGeldrop-Mierlo kent Toponderzoek nog diverse andere methodes voor marktonderzoek.

2 Marktonderzoek aangevuld met andere onderzoeksmethoden

Afhankelijk van de onderzoeksvraag zoekt Toponderzoek bijliggende marktonderzoekmethode. TipGeldrop-Mierlo is doeltreffend, lokaal, snel en actueel. Voor sommige doelgroepen kan het echter wenselijk zijn om op te schalen met andere veldwerkmethoden. Denk aan schriftelijk, telefonisch, online (o.a. Facebook, Instagram) of het live enquêteren op locatie. Daarbij werkt Toponderzoek met verschillende onderzoekspecialisten.

Interesse in een aanvullend marktonderzoek? Neem contact op met Klaartje van Dijk via enquete@toponderzoek.com en bespreek de mogelijkheden.

3 Marktonderzoek in uw eigen organisatie

Ook is marktonderzoek in uw eigen organisatie mogelijk via Toponderzoek, dit kan via Bron Survey. Daarbij wordt een onderzoek, een raadpleging uitgevoerd onder uw eigen ambassadeurs: uw klanten & medewerkers. Aanbevelingmarketing vindt plaats. Kijk voor meer informatie op: Bron Survey.

Interesse in een onderzoek voor uw eigen organisatie? Neem contact op met Martijn Hulsen via enquete@toponderzoek.com en bespreek de mogelijkheden.